Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε με τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

- Με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια να μας αποστείλετε το παραστατικό της κατάθεσης με e-mail στο graffity@otenet.gr

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί, όταν το ποσό της παραγγελίας εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

Αριθμός Λογαριασμού
ALPHABANK
ΑΡ.ΛΟΓ.: 621002330002571
IBAN: GR6901406210621002330002571
Δικαιούχος: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

- Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας:

- Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover

- Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Σημειώνεται ότι η επιχείρησή μας δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας Alpha Bank μέσω ανακατεύθυνσης (redirection) σε ασφαλές περιβάλλον (secureserver) της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.
Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζά σας, η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

- Με πληρωμή κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημά μας

- Μέσω αντικαταβολής

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή των προϊόντων. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας που επιλέξατε, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, καθώς και το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής, όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Για αποστολές εκτός Ελλάδας δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για custom παραγγελίες δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
Για πληρωμές μέσω αντικαταβολής, επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση για την πληρωμή του προϊόντος 2.50 ευρώ.

- Μέσω PayPal


Παρακράτηση κυριότητας

Η επιχείρησή μας διατηρεί την κυριότητα των εμπορευμάτων μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή τους. Σε περίπτωση μη καταβολής ή μερικής καταβολής, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί την κυριότητα των παραγγελθέντων προϊόντων και μπορεί να αρνηθεί την παράδοσή τους.

Περιορισμός ευθύνης

(α) Το graffiti-mykonos.gr παρέχει τον ιστότοπο"ως έχει" και "όπως είναι διαθέσιμος". Το graffiti-mykonos.gr δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος, οι υπηρεσίες ή η χρήση του: (i) θα είναι αδιάλειπτη, έγκαιρη, ασφαλής, (ii) θα είναι απαλλαγμένη από ανακρίβειες, σφάλματα ή τρωτά σημεία. Το graffiti-mykonos.gr αποποιείται κάθε ρητή ή σιωπηρή εγγύηση, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εγγυήσεων καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, εμπορευσιμότητας και μη παραβίασης.
(β) Συμφωνείτε ότι το graffiti-mykonos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημιές μπορεί να υποστείτε από τη χρήση του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιεχομένων, δεδομένων ή λογισμικού που διανέμονται.Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν ζημιά στην επιχείρησή σας ή το σύστημα του υπολογιστή σας ή για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων που προκύπτει από τις ενέργειές σας και τη χρήση του ιστότοπου και της υπηρεσίας. Το graffiti-mykonos.gr δεν ελέγχει τις πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρονται από τρίτους μέσω του ιστότοπου του και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε υλικό παρέχεται από αυτά τα τρίτα μέρη.
(γ) Λόγω της φύσης των προϊόντων μας και των τεχνικών διαδικασιών παραγωγής, τα εμπορεύματα μπορούν εύλογα να αποκλίνουν από τις περιγραφές και τις πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας, ως προς το υλικό, το χρώμα, το βάρος, τα μέτρα και άλλα χαρακτηριστικά.
(δ) Το graffiti-mykonos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή όχι της παραγγελίας σας.
(ε) Σε περίπτωση custom παραγγελίας, δηλώνετε και εγγυάστε στο graffiti-mykonos.gr ότι έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα (για παράδειγμα, στο εμπορικό σήμα, στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, κ.λ.π.) και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο ή το σχέδιο χωρίς να παραβιάζετε τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, να αρνηθεί να εκτυπώσει οποιαδήποτε σχέδια ή κείμενο, που υποβάλλετε, εφόσον ενέχει τον κίνδυνο παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ωστόσο, το κατάστημά μας δεν είναι υποχρεωμένο να ελέγχει την νομιμότητα ή την καταλληλότητα της παραγγελίας σας.

Επίλυση διαφορών

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από τους νόμους της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει από τη λειτουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Μυκόνου και των Κυκλάδων.

Instagram