Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Χρόνος τήρησης προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τυπικά προσωπικά στοιχεία που αποκτούμε για εσάς όσο χρειάζεται για την εκπλήρωση του σκοπού για τα τον οποίο μας τα παρείχατε. Τηρούμε στο αρχείο μας τα προσωπικά σας στοιχεία για τη διάρκεια της σχέσης μας ή εφόσον διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ανοικτό σε εμάς. Σε κάθε περίπτωση λαμβάνουμε υπόψη το ισχύον καθεστώς παραγραφής και δεν τηρούμε τα δεδομένα σας για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που ορίζει ο νόμος.

Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας ή να περιορίσουμε την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών, επικοινωνώντας μαζί μας όπως υποδεικνύεται παρακάτω.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και να μας ζητήσετε, ανά πάσα στιγμή, να αφαιρέσουμε τις πληροφορίες σας από τις λίστες αλληλογραφίας μας,

Μπορείτε επίσης, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας,να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς ή να ζητήσετε να διορθώσουμε, να επικαιροποιήσουμε, να τροποποιήσουμε, να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας ή να περιορίσουμε την επεξεργασία τέτοιων πληροφοριών.

Instagram